Word jij de wereldse verhalenverteller van Kontakt der Kontinenten? | Conference Matters

Word jij de wereldse verhalenverteller van Kontakt der Kontinenten?

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is op zoek naar een proactieve en verbindende manager Marketing en Sales.

Wie zijn wij?

Wij zijn Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Dé locatie in het hart van Nederland waar je de hele wereld ontmoet en waar wij de wereld verzamelen, omdat het onze fascinatie is. Wij inspireren onze gasten en helpen hen om van hun meeting, training of conferentie een werelds event te maken, dat voelt als een souvenir dat ze mee naar huis nemen.

Wie ben jij?

Jij bent de ambassadeur die model staat voor onze kernwaarden: verbindend, proactief, inspirerend en nieuwsgierig. Als manager Marketing en Sales vertel jij het inspirerende verhaal van Kontakt der Kontinenten vol trots en met passie. Zowel offline als online weet jij onze (potentiële) gasten te raken met ons bijzondere verhaal en onze eigentijdse en eigenwijze faciliteiten en diensten. Dankzij jou worden boekers en gasten nieuwsgierig en komen ze graag met ons in contact. En vervolgens lukt het jou om, met je charmante en doortastende verkoopskills, verbinding met ze te maken.
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het accountmanagement, waarbij zowel bestaande als nieuwe relaties van jou en jouw team de aandacht en energie krijgen die ze verdienen. En natuurlijk is het keer op keer weer de ambitie om ze voorstellen op maat te doen waar ze geen nee tegen kunnen zeggen.
Je maakt deel uit van het Hotel Operations Team (HOT). Dit team van afdelingshoofden zorgt er voor, dat de reis die onze gasten van begin tot eind met ons maken aantrekkelijk en verrassend is. Samen met je collega’s ben jij continue bezig om de organisatie verder te ontwikkelen en om de dienstverlening te verbeteren. Jaarlijks investeren wij volop in deze ‘Expeditie naar wereldse gastvrijheid’. Momenteel zijn wij onder andere ambitieuze plannen aan het uitwerken om volgend jaar ons restaurant en de bar te vernieuwen en uit te breiden. Dit wordt een multifunctionele wereldse F&B outlet waar zowel de conferentiegroepen als de individuele gasten op een eigentijdse en onderscheidende wijze zullen genieten van onze wereldse gastvrijheid. Hierbij hebben wij jouw kennis, ervaring en vooral passie nodig om dit nieuwe concept succesvol onder de aandacht te brengen in de markt. Je voelt je helemaal senang in de grensoverschrijdende, dynamische, creatieve en ambitieuze omgeving die nooit stil staat.

Waar ga jij je zoal mee bezig houden?

 • Bouwen aan het merk ‘Kontakt der Kontinenten’;
 • Ons verhaal vertellen via de website, nieuwsbrieven, sociale media en gedrukte media;
 • Opstellen en implementeren van het marketing- en verkoopplan;
 • Marktonderzoek; trendontwikkeling volgen en concurrentie in kaart brengen;
 • Ontwikkelen en verkopen van het productportfolio;
 • Het prijs- en aannamebeleid;
 • Actief zoeken en benaderen van klanten en hen bewegen tot het maken van verbinding;
 • Inspireren en coachen van jouw twee collega’s;
 • Relatiebeheer en het organiseren van relatie-evenementen;
 • KdK ambassadeur zijn tijdens bijeenkomsten en beurzen.

Om dit te kunnen heb jij:

 • Jezelf bewezen in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • Een jonge creatieve geest;
 • Een dynamische persoonlijkheid die gemakkelijk verbinding maakt;
 • Aanstekelijk enthousiasme en passie voor ons mooie vak;
 • Het vermogen om mensen te raken met jouw verhalen;
 • Inlevingsvermogen en overredingskracht;
 • Oog voor wat er in de markt om ons heen gebeurt;
 • Veel ervaring met Social Media, SEO/SEA en Google Analytics.

Wat bieden wij jou?

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is geen gewone vergader- evenementen- en congreslocatie. Het is een unieke locatie met een rijke historie. Het zit verankerd in het DNA van de locatie en de medewerkers dat men gasten wil verrijken met kennis en ervaring over de veelzijdigheid en schoonheid van de wereld. In de functie van manager Marketing en Sales krijg jij de kans om een grote commerciële stempel te drukken op de ontwikkeling van een bijzondere waarde gedreven organisatie met een groot sociaal maatschappelijk hart. Dit doe jij graag, omdat je energie krijgt van de bosrijke omgeving, de prachtige gebouwen, de gasten én van je collega’s. En natuurlijk ook omdat je er een goede marktconforme beloning voor krijgt. En om je werk gemakkelijker en leuker te maken krijg je de beschikking over een mooie en comfortabele auto, een laptop en een smartphone.
Hebben wij jou geïnspireerd met deze vacature en nieuwsgierig gemaakt naar onze organisatie? Wees dan proactief en maak je interesse voor deze functie aan ons kenbaar. Stuur je CV met korte motivatie per mail naar personeelszaken@kontaktderkontinenten.nl t.a.v. onze directeur René Giel en wellicht nodigt hij je dan binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar jouw mail!