Wordhotel Wings opent op Rotterdam The Hague Airport

Worldhotel Wings opent eind maart haar deuren op Rotterdam The Hague Airport. Dit nieuwe hotel op 1 minuut van de terminal telt 142 ruime kamers en suites, multifunctionele vergaderruimtes, 2 restaurants, een sportsbar, moderne fitnessfaciliteiten en een inpandige garage met 485 parkeerplaatsen. Het hotel is geschikt voor grote partijen en bijeenkomsten tot 1.000 gasten.
 Met de toetreding van Worldhotel Wings tot het portfolio van Worldhotel versterkt de groep zijn positie in de Benelux, waar het momenteel 23 hotels telt, inclusief twee andere branded hotels in Nederland.
 
Volgens Berry Gerretsen, directeur van Worldhotel Wings, is aansluiting bij Worldhotels een logische keuze om de toekomstige doelstellingen te realiseren: “Als zelfstandig hotel is het onmogelijk op te boksen tegen het marketinggeweld van de grotere hotelketens. Als Worldhotel maken we optimaal gebruik van het mondiale salesnetwerk, de marketingkracht en het reserveringssysteem van Worldhotels, maar kunnen we toch onze eigen identiteit behouden.”