World Forum biedt organisatoren via tablet toegang tot beveiligingscamera”s

Het World Forum in Den Haag biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om via een live-stream gebruik te maken van de Closed-Circuit Television (CCTV) beelden tijdens hun congres of evenement.
De organisator van een congres of evenement heeft via een tablet gedurende het gehele evenement toegang tot de live-streams van alle CCTV camera’s bij het World Forum. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding die alleen tot stand komt wanneer op het interne netwerk wordt ingelogd met de bewuste tablet.

De security experts van de opdrachtgevers kunnen op hun tablet meekijken met de CCTV beelden waardoor ze continu een meldkamer op zak hebben. Zij krijgen hierdoor de vrijheid om zich te bewegen op de locatie en zijn niet gebonden aan een (tijdelijk ingerichte) meldkamer.

“Als congreslocatie zijn wij gespecialiseerd op het gebied van safety en security. Het aanbieden van live-stream beelden van het CCTV systeem op een device is zeer innovatief binnen deze branche. De komende periode zal het World Forum met nog meer diensten en producten op dit gebied komen”, aldus Marije Bouwman, Safety en Security Manager van het World Forum.