World Forum lanceert nieuwe campagne

Het World Forum lanceert een nieuwe campagne met als nieuwe slogan 'Hosting the World'. De locatie speelt hiermee in op de diverse internationale grootheden die ze in haar 45-jarige bestaan heeft mogen ontvangen. Zo sprak Neil Armstrong op het ‘Meet the future, Science & Technolgy Summit’, stonden Frank Sinatra en Miles Davis op het podium en was Hillary Clinton te gast tijdens de Afghanistan conferentie.En heel recent, met het hosten van de Nuclear Security Summit (NSS) op 24 en 25 maart, mocht het World Forum letterlijk de hele wereldtop verwelkomen waaronder de Amerikaanse president Barack Obama.

Het World Forum en Den Haag werken nauw samen om de stad te profileren als de internationale stad van vrede en recht, waarbij de focus ligt op het binnenhalen van grootschalige internationale congressen. De campagne onderschrijft deze ambities.

“Het sterke aan onze nieuwe campagne vind ik de persoonlijke kracht die het uitstraalt", aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager van het World Forum. "Een aantal medewerkers van het World Forum zijn naast beroemdheden gezet die de locatie bezocht hebben. Op het moment van dit bezoek waren zij ook daadwerkelijk aan het werk. Zo staat onze Safety & Security Manager, Marije, met haar foto naast de tekst 'Obama was here' en onze Duty Manager, Annet, herinnert ons aan het bezoek van Hillary Clinton”.