World Forum The Hague behaalt opnieuw nationale en internationale kwaliteitscertificaten

World Forum The Hague is de afgelopen periode opnieuw gescreend door verschillende nationale en internationale keurmerken. Met het behalen van kwaliteitscertificaten zoals AIPC, YOIN, ISO 9001 / ISO 20121, apave Safe & Clean en de gouden Green Key blijkt de Haagse congreslocatie te voldoen aan alle hoge standaarden.

Keurmerken prioriteit

Het behalen van deze betrouwbare kwaliteitskeurmerken is een prioriteit voor het World Forum.

AIPC is de wereldwijde associatie voor professionele conferentie locaties en zij hebben een internationaal kwaliteitsprogramma ontwikkelt. Kirsten Vosmer, Commercial Director World Forum The Hague: “Het AIPC Gold level is een belangrijk onderdeel van ons doel om erkende internationale certificaties te behalen door organisaties als AIPC en ISO”. Onlangs heeft World Forum ook ISO9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO20121 (sustainable events) opnieuw behaald.

Vergaderhamers

YOIN excellent meeting places, voorheen vergaderhamers, is hét kwaliteitskeurmerk voor congres- en evenementenlocaties. World Forum behaalt hier de Certified standaard. De congreslocatie scoort goud voor de Green Key, een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt, die serieus en controleerbaar bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Safe & Clean certificatie

De Franse apave Safe & Clean certificatie is ontstaan tijdens de COVID-19 pandemie. Een hygiëne standaard gebaseerd op acht punten en het behalen hiervan garandeert een veilige en schone locatie. GL events, waar World Forum onder valt, heeft dit keurmerk wereldwijd behaald.