World Forum versterkt salesteam

Larissa Clemens, Carlijne Woudstra-Oostergetel en Babiche Wouters van den Oudenweijer zijn toegevoegd aan het salesteam van het World  Forum in Den Haag. 

Larissa Clemens is half oktober gestart als Business Development Manager bij het World Forum, zij gaat zich voornamelijk richten op de Duitse en Belgische corporate markt. Hiervoor was zij werkzaam als Sales Coördinator bij de Amsterdam ArenA waar zij zich bezig hield met het werven van nationale business events.

Larissa Clemens, Carlijne Woudstra-Oostergetel en Babiche Wouters van den OudenweijerDaarnaast is Carlijne Woudstra-Oostergetel sinds half november op ZZP-basis aan de slag bij World Forum als Business Development Manager op de nationale corporate markt. Woudstra-Oostergetel heeft bij verschillende bedrijven de functie van Account Manager vervuld. Zij is hiervoor als freelancer werkzaam geweest bij congresorganisator JvN Congres Management, waar zij momenteel nog een dag in de week werkzaam is.

Vanaf 1 januari 2013 komt ook Babiche Wouters van den Oudenweijer het salesteam van het World Forum versterken. Zij gaat als Business Development Manager de nationale en internationale Associatiemarkt bewerken. Hiervoor is zij werkzaam geweest bij Elsevier Opleidingen als Product Manager.

De komst van deze nieuwe collega’s sluit aan bij de internationale strategie van het World Forum. "Met name de Duitse markt is voor ons erg interessant omdat wij dichtbij het strand gelegen zijn en in combinatie met drie hotels op loopafstand  een unieke locatie zijn voor internationale evenementen en congressen", aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum.