World Forum: elke vierkante meter een emotie

Burgemeester Pauline Krikke heeft op 21 februari  de expositie “Elke m2 een emotie’’ geopend aan de Lange Vijverberg in Den Haag. De tentoonstelling is onderdeel van het vijftigjarige bestaan van World Forum. Het internationale congrescentrum organiseert op 14 maart 2019 ook een kennis en inspiratie event waar organisatoren, event professionals en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.

Memorabele herinneringen

Op de expositie vertellen bezoekers van World Forum hun meest memorabele herinnering bij speciale plekken in en rondom het gebouw. De vierkante meter uit de titel verwijst naar de plek waar zij toen stonden en welke emotie zij op dat moment voelden. Zo vertelt Chander Soerdien trots over een gesprek met voormalig Amerikaanse president Obama in de toiletten van World Forum.

Burgemeester Pauline Krikke: “Al een halve eeuw vinden in World Forum internationale congressen, concerten en theatervoorstellingen plaats. Veel mensen hebben dan ook speciale herinneringen die samenhangen met dit gebouw. Deze expositie is een ode aan al die mensen die voor én achter de schermen van World Forum werken.”

R.evolution of events

World Forum viert op 14 maart 2019 het vijftig jarig bestaan door middel van het kennis event R.evolution of events. Diverse sprekers en live entertainment nemen de bezoeker mee op een reis door verleden, heden en toekomst van de eventindustrie. De thema’s event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Hierna is er gelegenheid tot netwerken met sprekers en mede (r)evolutionairs in de Speakers HUB en experience zone.

Van 21 februari tot 13 maart 2019 is de expositie “Elke m2 een emotie” te bewonderen op de Lange Vijverberg (Hofvijver). Daarna verplaatst deze naar World Forum The Hague van 14 tot en met 16 maart 2019.