Worldmeetings viert 25 jarig jubileum

Worldmeetings, intermediair voor het boeken van vergaderruimtes en zakelijke overnachtingen, bestaat 25 jaar. Sinds de oprichting in januari 1991 heeft de Haagse organisatie al meer dan 1 miljoen reserveringen gemaakt voor multinationals, overheden en het MKB. 
Oprichter Bob Pieterson begon met de verhuur van hotel studio”s aan de zakelijke markt onder de naam Hotel Contact. ‘Destijds was venue finding een onbekend begrip in Nederland, terwijl in Engeland het al jaren booming business was. “Wij zagen kansen voor de Nederlandse markt”, vertelt hij. “Al snel hebben wij het boeken van meetings aan onze dienstverlening toegevoegd. Dat is nu de kern van onze dienstverlening.”

Anno 2016 is Worldmeetings marktleider op het gebied van strategisch meeting management. Pieterson: “Er zijn nog volop mogelijkheden om te innoveren en om meer waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers. Daarbij kijken wij niet alleen naar optimalisatie van het boekingsproces, maar ook naar het resultaat van onze dienstverlening. Een meeting is meer dan het samenzijn van mensen. Het is een moment van afstemming, van inspiratie en een moment waarin koers gezet wordt naar de toekomst.”

 Het jubileumjaar 2016 wordt feestelijk gevierd met medewerkers, opdrachtgevers en locaties. Het hele jaar door vinden er diverse festiviteiten plaats.