YOIN-certificaat voor Landhuishotel de Bloemenbeek

Landhuishotel de Bloemenbeek in De Lutte heeft de YOIN-certificering voor Excellent Meeting Places ontvangen. Gastheer Raymond Strikker en gastvrouw Maureen Sprokkereef van het Michelin-restaurant ontvingen deze maand het bijbehorende muurschild.

“Wij spelen in op de specifieke wensen van onze gasten, adviseren, ontzorgen en blijven innoveren met als hoogste doel dat onze gasten als tevreden ambassadeurs terugkomen”, vertelt Sprokkereef. “Deze kwaliteitscertificering is dan ook meer dan een kroon op ons werk. Hiermee wordt aangegeven dat wij op het hoogste niveau acteren met alle ‘Bloemenbeekers’.”

YOIN-auditor Bianca Cuperus kan dit bevestigen: “Landhuishotel De Bloemenbeek besteedt veel aandacht aan de inrichting en onderhoud van alle faciliteiten. Maar niet alleen van zichtbare faciliteiten, ook van niet tastbare essentials die je bijeenkomst succesvol maken zoals luchtbehandelings-units waarbij aanwezige lucht door UV-lichttechniek gezuiverd en ontdaan wordt van schimmels en virussen. Schone lucht die daarmee ook het energieniveau van de gast op pijl houden.”

Het historische pand heeft daarnaast zonneceldakpannen. Deze dakpannen zijn onderdeel van een lopend verduurzamingsproces met technologie waarmee onder andere eigen groene stroom wordt opgewekt. Ook de eigen kruidentuin, de onderlinge verbondenheid van personeel en het lokale inkoopbeleid dragen bij aan een duurzame organisatie gericht op de toekomst.

YOIN is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties.De zelfstandige organisatie, ondersteund door CLC-Vecta, adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service.