Zwitserland: de natuur wil je terug.

Vergaderen in de natuur in het Davos Congress Centre, een modern congrescentrum midden in de bergen, op 1560 meter hoogte. Davos is bekend van het jaarlijks terugkerende World Economic Forum (WEF, 5000 deelnemers). Bespaar op je budget en maak gratis gebruik van het congrescentrum. Oppervlakte 12.000 m2.
 Meeting Facilities Free of Charge
Bij een reservering en garantie afname van tenminste 300 kamers in een partner hotel van het Congress Centre, gratis gebruik van het Davos Congress Centre. Meer informatie http://www.davos.ch/en/davos-klosters/meeting-place/meeting-facilities-free-of-charge/

Perfect voor medische congressen
Er zijn strikte richtlijnen voor medische of farmacologische congressen. Deze regels en normen bepalen dat het hoofddoel van een medisch congres voorzien moet zijn van wetenschappelijke of technische informatie. Davos neemt deze richtlijnen uiterst serieus en voldoet volledig aan hieraan.
• Code of Conduct for the Pharmaceutical Industry in Switzerland (Pharma Codex)
• FASMED Code of Business Conduct (for medical engineering businesses)
• Guidelines set out by the Swiss Academy for Medical Sciences SAMW

Davos heeft een rijke historie wat betreft het hosten van congressen. Op jaarbasis vinden meer dan 400 congressen plaats. Reeds in de 19e eeuw vonden er vergaderingen en congressen plaats. In 1923 vond het eerste internationale congres voor doktoren plaats. Davos in Graubünden, de hoogste stad van de Alpen en een herstellingsoord met een lange traditie.

Meer informatie over Davos Congress Centre: http://www.myswitzerland.com/nl-nl/davos-congress.html