Zwitserland, de natuur wil je terug.

Zürich, een aangename hippe en trendy stad, aan het meer van Zürich gelegen en met de Alpen op de achtergrond: een goede combinatie voor de volgende meeting, congres of seminar. Dankzij de internationale luchthaven zijn meer dan 150 bestemmingen wereldwijd direct met Zürich verbonden.
 Architectuur
Modern, design, architectuur staan hoog in het vaandel in Zürich. Industriële gebouwen, waar nieuw leven in geblazen is. Moderne venues, duurzame locaties, Bauhaus architectuur en bekende architecten. Zürich is interessant. Zoals bijvoorbeeld het Pavillon Le Corbusier, een kunstmuseum in Zürich-Seefeld, dat gewijd is aan het werk van de Zwitserse architect Le Corbusier.

Atlantis by Giardino
Een luxe hotel aan de voet van de Uetliberg en niet ver van het stadscentrum: Het Hotel Atlantis van Giardino is gerenoveerd en heeft een gloednieuwe, eigentijdse uitstraling. Het hotel beschikt over 95 kamers, vergaderfaciliteiten, een binnen- en buitenzwembad, twee restaurants en een spa. Het is ideaal voor moderne zakenreizigers. Goed om te weten: de ZurichCARD, voor onbeperkt reizen in de stad.

Innovatie
Het Innovation Park Zürich is een nieuw platform voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie op het vliegveld van Dübendorf. Het doel is om wetenschappelijke kennis te combineren met de praktische ervaring van toonaangevende grote bedrijven, het MKB en start-ups. Opening zomer 2017. Focus en thema”s: biowetenschappen & kwaliteit van leven, techniek & milieu en digitale technologieën & communicatie. Samsung Hall Zwitserse meest moderne evenementen locatie is recentelijk in Zürich-Stettbach geopend. Een state-of-the.art infrastructuur zal de perfecte setting zijn voor evenementen voor 50 tot 5000 deelnemers.

Meer informatie: www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/meeting-schedule/congresplaatsen/meeting-destination-zuerich.html