Netwerk-event Zwitserland over klimaatverandering

Switzerland Convention & Incentive Bureau organiseert op donderdag 6 oktober 2022 zijn jaarlijkse netwerkevenement. Het evenement zal bij Zilt op de Pier in Den Haag plaatsvinden en gaat over klimaatverandering.

Zwitserland volgt een duurzaamheidsstrategie die typisch is voor Zwitserland, met maximale ontspanning in de natuur, dichtbij genieten van de ongereptheid, de lokale cultuur authentiek beleven en de tijd nemen om langer te blijven en elkaar en de omgeving grondiger te leren kennen. Swisstainable word het genoemd!

Workshop over duurzaamheid

Kom meer over dit topic te weten tijdens de workshop met de aanwezige Zwitserse partners: AlpenGold Davos, Crans-Montana Tourisme & Congrès, Genève Tourism & Conventions, Lucerne Convention Bureau, Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, The Dolder Grand Hotel Zürich en Swiss International Air Lines. Let goed op, want aan het eind van het evenement vindt een heuse quiz plaats. Maak kans op prachtige prijzen, waaronder een overnachting bij Zilt op de Pier voor twee personen inclusief ontbijt of één van de mooie Odlo-prijzen.

Lezing van weerman Gerrit Hiemstra

NOS-weerman Gerrit Hiemstra kreeg onlangs de Machiavelliprijs 2021 uitgereikt. De Stichting Machiavelli heeft hem deze prijs toegekend omdat hij de klimaatverandering en de gevolgen daarvan duidelijk maakt voor een groot publiek. De Machiavelliprijs wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt aan mensen of organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de communicatie tussen politiek, overheid en burgers.

Hiemstra verzorgt een lezing over het weer en klimaatverandering. Hij is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Hiemstra is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Weather Impact in Amersfoort, dat hij in 2015 heeft opgericht.

Driegangenmenu met vis

Aangezien het evenement in Scheveningen zal plaatsvinden, is een driegangenmenu met vis een logische keuze. Mocht je niet van vis houden, geef dan aan dat je liever vegetarisch eet. De aanvang is om 16.30 uur en het evenement zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Het evenement is bestemd voor meetingplanners, incentiveplanner en congresorganisatoren.

Om te registeren, klik hier. Registratie per persoon. Mocht je met twee mensen komen, dan per persoon registreren. Mocht je een gratis parkeerkaart wensen, dan graag aangeven bij de registratie.

Meer informatie

Swisstainable Zwisterland

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Lisette van Dolderen, (020) 620 92 29

E-mail: lisette.vandolderen@switzerland.com

www.MySwitzerland.com/meetings