Festivals

Boris van der Ham voorzitter Vereniging van Evenementenmakers

Boris van der Ham

Boris van der Ham is deze week tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) gepresenteerd als nieuwe en onafhankelijke voorzitter. Hij volgt Henk Schuit op.

Oud-Tweede Kamerlid van D66 Van der Ham is nu bestuurder in de zorg, cultuur en het bedrijfsleven. Daarnaast is hij acteur en muzikant. Met deze achtergrond brengt hij volgens VVEM zowel de bestuurlijke ervaring mee, als affiniteit met de evenementenbranche. De leden hebben zijn benoeming tijdens de ledenvergadering op maandag 27 november in de SS Rotterdam unaniem bekrachtigd.

Onafhankelijke voorzitter

“Met een onafhankelijke voorzitter is de Vereniging van Evenementenmakers nog beter in staat om de branche te verbinden en onze boodschap breed voor het voetlicht te brengen” zegt vertrekkend voorzitter Henk Schuit. Jarenlang is de voorzitter van de vereniging vanuit de eigen gelederen gekozen.

Van der Ham wil zich als voorzitter de komende tijd hard maken voor het ‘nog meer zichtbaar maken van de economische, maatschappelijke en culturele impact’ van de branche.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief