Beurzen, Congressen

CloserStill Media verwerft meerderheidsbelang in Trailblazer Summits

Teams van Trailblazer Summits en CloserStill Media

CloserStill Media, organisator van zakelijke evenementen, beurzen en congressen, heeft een meerderheidsbelang verworven in de Trailblazer Summits-groep in Duitsland. Met deze nieuwste investering wordt het in Londen gevestigde bedrijf een van de grootste onafhankelijke evenementenorganisatoren in Duitsland. 

Trailblazer Summits organiseert een reeks tweedaagse congresbeurzen voor verschillende belangrijke verticale markten in de Duitsland, waaronder logistiek, boekhouding, inkoop, digitale marketing en bouw.

Innovatieve formats

De innovatieve formats van Trailblazer in niet-traditionele evenementenlocaties hebben een levendig portfolio van snelgroeiende evenementen opgeleverd in traditionele industriële segmenten.

Oprichter en CEO Thomas Promny zal het bedrijf en het 30 man sterke team blijven leiden vanuit de basis in Hamburg. Astrid Jaeger, Managing Director van CloserStill voor Duitsland, treedt toe tot de Raad van Bestuur van Trailblazer.

Onaangeboord potentieel

Promny: ‘Ondanks zijn omvang en mondiale voetafdruk is CloserStill een ondernemend bedrijf, dat onze activiteiten duidelijk begrijpt en onze ambitie deelt om een van de grootste evenementenbedrijven van Duitsland te zijn met innovatieve formules. De expertise van CloserStill in de mondiale technologiesector en hun succesvolle trackrecord in het lanceren en laten groeien van evenementen maakt dit een krachtige combinatie.’

Gareth Bowhill, CEO van CloserStill Media: ‘We hebben geen geheim gemaakt van onze voortdurende ambitie voor de Duitse markt en het onaangeboorde potentieel ervan. Dit partnerschap is een nieuwe belangrijke opstap om onze aanwezigheid in de grootste Europese markt uit te breiden.’

Portfolio congresbeurzen

De toevoeging van Trailblazer's portfolio evenementen betekent dat CloserStill nu meer dan 25 congresbeurzen in Duitsland organiseert, waaronder Zukunft Personal Europe (Keulen), Automotive Testing Expo (Stuttgart), Frankfurt Tech Week, Hydrogen Technology Expo (Hamburg), Passenger Terminal Expo (Frankfurt), Online Educa Berlin, Tire Technology Expo (Hannover), Electric and Hybrid Aerospace Technology Symposium (Frankfurt), Professional Motor Sport Expo (Keulen), ADAS & Autonomous Vehicle Technology Expo Europe (Stuttgart).

Over de voorwaarden van de overeenkomst wordt niets bekendgemaakt.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief