LiveWire

Creaplan genomineerd voor de prijs ‘Beste Werkgever van het Jaar’

Team Creaplan

Creaplan, een stand -en interieurbouwbedrijf uit Nazareth, is genomineerd voor de trofee ‘Beste Werkgever van het jaar’, een belangrijke award van Bouwunie. “Bij Creaplan maken mensen het verschil, van ontwerp tot realisatie. Het is onze betrachting om door ons beleid het beste uit onze mensen naar boven te brengen en daarnaast ook een sociaal-maatschappelijke rol te vervullen. Deze nominatie is een beloning voor ons hele team”, zegt Michael Debaveye, CEO van Creaplan. 

COO Vincent Lievens voegt toe: “Transparantie is heel belangrijk binnen Creaplan, door maandelijkse ontbijt- of lunchbriefing lichten we het volledige team in over de cijfers, nieuwe materialen, de planning, nieuwe functies,… Op die manier wordt iedereen betrokken in het grote plaatje.” 

“Met onze visie op HR verbinden we collega’s en werken we aan een optimale verstandhouding op het werk, wat zeker in de project business cruciaal is. Dit doen we niet enkel door het jaarlijkse personeelsfeest of de teambuilding, maar ook door onder andere sport te organiseren op het werk zoals personal training, padel of deelname aan sportwedstrijden. Daarnaast zijn er ook verschillende teamevents en zetten we in op gezonde voeding zoals fruit of soep. Dit alles zorgt voor een aangenaam kader voor iedereen”, sluit Lievens af. 

Bouwunie bekroont voor de zevende keer bijzondere ondernemers uit de bouw- en houtsector. Dit jaar gebeurt dat in vijf categorieën: 

• Belofte van het jaar (jong, startend bedrijf) 

• Werkgever van het jaar (talent-, medewerkersvriendelijk bedrijf) 

• Duurzame onderneming van het jaar (bedrijf dat duurzaam bouwt en/of verbouwt en zelf ook duurzaam te werk gaat) 

• Digitale onderneming van het jaar (bedrijf dat de digitalisering omarmt en daadwerkelijk toepast) 

• Project van het jaar (bedrijf dat een opvallende realisatie op zijn naam mag schrijven) 

 

Met deze awards wil Bouwunie het ondernemerschap in de sector inspireren en stimuleren. 

Stemmen kan tot 31 januari 2024 via de website www.degoudenbaksteen.be/stemmen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief