Festivals

Delft Fringe Festival doet open oproep aan nieuwe generatie makers

Informatie booth in de gestyleerde vorm van een roze konijn voor het Delft Fringe Festival

Het Delft Fringe Festival geeft eind mei 2024 een podium aan een nieuwe generatie makers die het publiek een boodschap of call-to-action meegeven. De organisatie roept deze makers op zich voor 31 december aan te melden voor een optreden tijdens het festival.

Het festival biedt talent een plaats om op te treden, ervaring op te doen en feedback te krijgen van zowel publiek als professionals uit de theaterwereld. Ook kunnen geïnteresseerden vooraf extra begeleiding krijgen in de ontwikkeling van hun talent. Er wordt aan het einde van het festival ook een publieksprijs uitgereikt.

Onverwachte locaties

Makers kunnen zich tot en met 31 december 2023 aanmelden via de website van Delft Fringe Festival. Daar staan ook de voorwaarden. Een daarvan is dat een maker overal moet kunnen optreden. Het Delft Fringe Festival staat namelijk bekend om voorstellingen op tientallen onverwachte locaties, zoals een eeuwenoude molen, woonboot of voormalige sigarenfabriek. De organisatie wil dat er verhalen verteld worden met een belangrijke boodschap, zoals over klimaatverandering, persoonlijke vrijheid of (mentale) gezondheid. 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief