Easy Does It!

De Easystand van AAA Display

Wil je als ondernemer vaker op een beurs staan? Voor een betaalbare prijs? En wil je flexibel blijven in de grootte en uitstraling van je stand? Dan is een modulaire beurstand die je zelf kunt opbouwen de ideale oplossing. 

Na de rampzalige coronaperiode zit de beurzenbranche weer in een stijgende lijn. De meeste nationale en internationale beurzen zijn terug van weggeweest en vak- en consumentenbeurzen draaien als nooit tevoren. Ook is er een nieuwe trend zichtbaar: overal door het land zie je kleinschalige regionale beurzen ontstaan. Een ontwikkeling die Ivo Eijzinga en Monique Straathof van AAA Display van harte toejuichen. Hun modulaire ‘zelfbouw’ beursstands vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Volledige regie

Ivo: “Ondernemers die bij ons aankloppen, willen de volledige regie over hun beursdeelname. Zónder afhankelijk te zijn van derden. Deze ondernemers helpen we graag goed op weg. Samen kijken we welk systeem het beste bij hun bedrijf, product of dienst past. Het mooie is: de stand kan eenvoudig worden aangepast of uitgebreid, en groeit dus mee met het bedrijf. Uiteraard staan we altijd klaar om mee te denken over een nieuw ontwerp of over geschikte aanvullingen. We gaan voor langdurige relaties en daarom bieden we altijd optimale begeleiding en service.”

Ooit was AAA Display vooral een aanbieder van beurswanden en toebehoren. De laatste tien jaar ligt de focus op modulaire beursstands. De modulaire stands van AAA Display kunnen zich qua hoogte, uitstraling en mogelijkheden uitstekend meten met ‘professionele’ stands. In de showroom in Hoofddorp, die maar liefst acht meter hoog is en zodoende perfect een echte beurssituatie nabootst, zijn verschillende opstellingen te bewonderen. Met name de hoogte van de stands en de mogelijkheden met verlichte wanden vallen op.

Knallen

Ivo is de oprichter van het bedrijf. Inmiddels bestiert hij zijn onderneming alweer jaren met partner Monique. Drie jaar voor corona zegde ze haar baan om op zich samen met Ivo volledig op AAA Display te richten. “Na drie jaar samen bouwen aan ons bedrijf, konden we gaan knallen”, vertelt Monique. “De markt zat vol energie, alles stond op ontploffen. We konden het werk amper aan.”

Ivo: “Niet lang daarna was het vanwege corona over en uit. Gelukkig zijn we geen stilzitters. We dachten meteen: wat kunnen we nog wél? We zijn mooie displays voor koortsscanners en dispensers gaan bouwen. Dat én de overheidssteun heeft ons er doorheen getrokken.”

Monique: “Vorig jaar zomer barstte alles weer los. Mensen stonden te springen om weer aan beurzen deel te nemen. Van juli tot december hebben we aan één stuk gewerkt. We hebben het nog nooit zo druk gehad. Dat komt ook omdat steeds meer ondernemers voor een eigen beursstand kiezen. Onlangs hadden we nog een ondernemer in de showroom die vertelde dat hij per beurs 25.000 euro uitgaf aan standbouw. Voor hetzelfde bedrag heeft hij nu een modulaire stand die hij jarenlang kan gebruiken. Je kunt je voorstellen: hij ging heel vrolijk de deur uit.”

Pop-Up Excellent Design

De belangrijkste modulaire standproducten van AAA Display zijn de Pop-Up Excellent Design, de Classic & Light frame en de Easystand. 

Ivo: “Iedere klant heeft zo zijn eigen specifieke wensen en met deze drie systemen kunnen we aan ieders vraag voldoen. De belangrijkste eigenschappen van de Excellent Design zijn dat de wanden supermakkelijk uitvouwbaar zijn. Daarna is het een kwestie van de stevige printbanen bevestigen, via sterke magneetstrips, en voilà, de basis van de stand is klaar. De stand heeft een hoog afwerkingsniveau en een rijke uitstraling. Je kunt zelfs afgeronde hoeken in de stand verwerken, wat op dit moment enorm populair is.”

Classic & Light frame

Ook de Classic & Light frame ziet er professioneel en stijlvol uit en is zeer snel op te bouwen. De Classic & Light frame is met name in trek omdat het opbouwen echt een fluitje van een cent is. Alle onderdelen zijn voorzien van een nummer en kleur en de bijbehorende opbouwvideo doet de rest. Monique: “De Classic & Light frame bestaat uit weinig onderdelen, terwijl je toch grote wanden kunt maken. De stand kan worden uitgebreid met opvallende LED-wanden die in maat kunnen worden aangepast. De onderdelen gaan gesorteerd in harde koffers, die je kunt ombouwen tot balie. De harde koffers zijn ook handig omdat je ze gemakkelijk kunt meenemen of opsturen. Net als bij de Pop-Up Excellent Design wordt de Classic & Light frame vaak doorgestuurd naar de volgende bestemming in binnen- of buitenland, zodat lokale collega’s er ook mee aan de slag kunnen.”

Easy Does It

Het meest populaire systeem van AAA Display is de Easystand. “De Easystand biedt de meeste mogelijkheden”, vertelt Ivo enthousiast. “Klanten noemen het ook wel gekscherend ‘K’NEX voor volwassenen’. De Easystand werkt met staanders en liggers en verder zijn er weinig verschillende onderdelen.”

“Het werkt heel intuïtief: zodra je de onderdelen in je handen hebt, snap je hoe het werkt. De printdoeken kun je eenvoudig via gleuven in de staanders bevestigen. Je kunt zelfs meerdere doeken op één wand plaatsen, waardoor je makkelijk per beurs een andere doekindeling kunt maken. Alle materialen zitten gesorteerd in tassen op wielen met vakverdeling, wat het opbergen extra makkelijk maakt.”

Klanten noemen het ook wel gekscherend ‘K’NEX voor volwassenen’

“De stand kan worden uitgebreid met opvallende LED-wanden die in maat kunnen worden aangepast. Het interessante is ook dat je er van alles mee kunt maken of aan kunt bevestigen, zoals een kastenwand, planken of een kapstok.” 

“De Easystand is bij uitstek geschikt voor bedrijven die producten willen presenteren. Ik zou zeggen: maak een afspraak en kom langs in de showroom, dan kun je zelf zien hoe snel en gemakkelijk onze systemen werken.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief