Company events

Eventlocatie C-Bèta sluit de deuren

C-Bèta hoeve

C-Bèta, de circulair gerenoveerde oude hoeve uit 1855 in Hoofddorp die dient als eventlocatie, sluit de deuren. De eigenaar van het pand kan de veiligheid van de dakconstructie van de hoeve niet meer garanderen.

De organisatie laat dit weten in een bericht op de site. Twee weken geleden informeerde de eigenaar over de problemen met het dak. “We werden compleet overrompeld door dit bericht en hebben de hoeve dan ook per direct moeten sluiten. Helaas moesten we daarmee ook veel van onze gasten, waarvan een aantal zelfs in de dagen direct na de sluiting, dit bijzonder vervelende bericht geven. We hebben veel boekingen en opties moeten annuleren”, zo staat in het bericht. 

Circular Valley

Het gaat om een permanente sluiting, omdat het te kostbaar is om de hoeve te renoveren volgens eigenaar SADC (Schiphol Area Development Company).

C-Bèta begon in 2016 als onderdeel van Circular Valley. De organisatie zegt door te bouwen aan circulariteit met onder meer Route Circulair, Circuloco en de Social Impact Factory, waarvan binnenkort een nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam wordt geopend. 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief