Brand events

Holland America Line nieuwe eventpartner van internationale schaatsbond

Tekenen van de overeenkomst tussen Holland America Line en internationale schaatsbond ISU.png

Holland America Line heeft een sponsordeal gesloten met de internationale schaatsbond en is daarmee Official Event Partner van de International Skating Union (ISU). De cruisesorganisator is vanaf nu zichtbaar tijdens nationale en internationale wedstrijden in aanloop naar de Olympische Spelen van 2026.

Als start is Holland America Line al te zien met boarding (reclameborden) langs de schaatsbanen en in de schaatshallen tijdens de komende ISU World Cup of Speed Skating die vanaf 17 november in Nederland, Japan, China, Noorwegen, Polen, de Verenigde Staten en Canada worden gehouden. Schaatsfans kunnen het logo van de Holland America Line ook zien tijdens de Europese en Wereldkampioenschappen schaatsen.

Meerjarige overeenkomst

De activiteiten van Holland America Line rond deze meerjarige overeenkomst zijn naast de reclameborden en automatische zichtbaarheid op tv tijdens wedstrijden ook de inzet van sociale media en digitale campagnes. Over activiteiten op locatie wordt later meer bekendgemaakt.

Nico Bleichrodt, vicepresident of International Sales van Holland America Line, ziet overeenkomsten tussen schaatsfans en cruisereizigers. ‘Schaatsliefhebbers zijn gepassioneerd over de sport net zoals onze gasten gepassioneerd zijn over cruisen. We brengen deze twee gemeenschappen samen.’


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief