Congressen

IML heet voortaan LUMI

IML, bekend vanwege haar stemapplicaties, heet voortaan Lumi en dat is het gevolg van een fusie tussen IML en Lumi Mobile, ontwikkelaar van applicaties voor smartphones en tablets.
‘, ‘Lumi biedt vanaf heden een one-stop-shop voor alles wat met interactie te maken heeft. Naast de stemsystemen, biedt Lumi diverse apps die de communicatie en interactie versterken tijdens events, congressen en boardmeetings.

Er wordt gewerkt met drie producten:  Lumi Show, Lumi Join & Lumi Say.

Lumi Show is een all-in-one event app waarin alle informatie voor een congres, evenement of roadshow kan worden verwerkt: van informatie over het congres, sprekers, deelnemers, documenten, locatie tot het interactieve gedeelte waarbij de deelnemers kunnen stemmen en berichten kunnen versturen naar zowel de sprekers als naar elkaar.

Met Lumi Join kunnen deelnemers met hun eigen tablet of smartphone vragen insturen en vragen van andere deelnemers lezen, waar de dagvoorzitter, moderator of spreker weer op kan reageren. Dit kan zowel direct als algemeen en zowel persoonlijk als anoniem. Daarnaast kunnen er push-berichten worden verstuurd naar de deelnemers, waarbij de resultaten direct op hun eigen apparaat verschijnen.

Met Lumi Say kan een organisator enquêtes afnemen en onderzoek laten doen.
‘, ‘


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief