Expovisie

ISE 2024 beleeft primeur met braanbrekend LED-scherm voor Fira de Barcelona

LED-display zuidelijke toegang Fira de Barcelona Gran Via - ontwerp

Integrated Systems Europe ontvangt de bezoekers van de twintigste editie met een baanbrekend LED-scherm in samenwerking met marktleiders op het gebied van ontwerp, installatie, contentcreatie en productie van transparante LED-schermen. Daarmee geeft de internationale AV- en systeemintegratiebeurs, die plaatsvindt van 30 januari – 2 februari 2024 in Fira de Barcelona, namens de sector haar visitekaartje af.

Op ISE 2024 vindt de première plaats van de nieuwe LED-display van 193 vierkante meter, dat een permanente toevoeging zal zijn aan de zuidelijke toegang van Fira de Barcelona Gran Via.

Jeroen van der Most

Jeroen van der Most

Op het scherm zal ook het live optreden van digitale kunstenaar Jeroen van der Most te zien zijn. Zijn kunst is tentoongesteld op uiteenlopende locaties als ZKM Karlsruhe, CES Las Vegas, Dutch Design Week, Museum De Lakenhal, Centre des Arts Enghien les Bains, Amsterdam KunstRai en AAF Hong Kong. 

Van der Most geeft op de tweede dag van ISE 2024 een keynote over de allernieuwste kunsttechnologieën – van AI tot quantum computing en NFT’s – die hij combineert tot visuele reizen. 

Ook zal hij zijn stuk Bee Barcelona ten gehore brengen, dat wordt uitgezonden op het nieuwe transparante LED-scherm. In dit boeiende stuk produceert de kunstenaar een door AI gegenereerde reproductie van zijn creatieve geest.

Transparant LED-scherm

Het transparante LED-display van 20 meter breed en 11 meter hoog is gebaseerd op het MUXWAVE M3 LED-scherm met een pixelafstand van 3,9 mm en is aanpasbaar aan verschillende oppervlaktegeometrieën. SONO is belast met het systeemontwerp en de installatie en zal meer dan 950 transparante schermtegels naadloos integreren in de glazen gevel van de South Access van Fira de Barcelona.

Deze innovatieve installatie vereist een krachtige en aanpasbare mediaserver om een stabiele levering van boeiende visuele inhoud aan het publiek te garanderen. De naadloze overgang tussen programmering en installatie op locatie is een samenwerking tussen Ventuz en Realtime Department.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief