Company events, Congressen

Marriott gaat stilteruimtes bieden tijdens evenementen

Marriot gebouw

Stilteruimten die ontworpen zijn om het fysieke, emotionele en mentale welzijn van evenementbezoekers te bevorderen, worden onderdeel van events bij Marriott.

Inclusie

De internationale hotelketen zet daarmee inclusie van de neurodiverse gemeenschap bovenaan de agenda. Ongeveer 15-20 procent van de wereldbevolking is neurodivers, met diagnoses als ADHD, autisme en dyslexie. Marriott International wil hierop inspelen bij internationale klantenevenementen van boven de 250 mensen.

Samenwerking

De keten werkt samen met The Neu Project, een initiatief van Google's Experience Institute (Xi) om middelen te delen die zijn ontworpen om meer inclusieve evenementervaringen te creëren voor deelnemers met neurodiversiteit. Zo gaat Marriott op verzoek hulpmiddelen beschikbaar stellen naast de stilteruimtes.

Deelnemers aan een evenement kunnen verschillende hulpmiddelen aanvragen bij registratie, zoals sensorische speeltjes, oordopjes met ruisonderdrukking, slaapmaskers, zonnebrillen en specifieke informatie over mogelijk overweldigende sensorische elementen als muziek en knipperende lichten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief