Congressen

Moderne luxe in de gerenoveerde hotelkamers van het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Hotelkamer Bilderberg Europa Hotel Schevingen

Welkom bij het Europa Hotel in Scheveningen. Gelegen aan de boulevard van deze beroemde badplaats, op slechts 10 minuten van Den Haag, pal naast het prachtige duingebied Meijendel. Hier ontmoeten ambitie en plezier elkaar. Het hotel beschikt over 10 vergaderruimtes, geïnspireerd op sfeervolle badplaatsen uit Europa. Geniet van lekker eten in SALT Coastal Bistro & Bar en overnacht in één van de 178 gerenoveerde hotelkamers.

Ontdek onze vernieuwde hotelkamers

Zodra de zon in de zee zakt, is het tijd om te gaan slapen in één van onze 178 compleet gerenoveerde hotelkamers, geïnspireerd op de kleuren van de zonsondergang. Ontspan met je favoriete serie of muziek via de chromecast, geniet van de fijne loungeplek, luxe badkamer en het comfortabele bed. Een nieuwe dag start energiek met ons uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet.

Bijeenkomst met impact

Het Europa Hotel is een plek waar je bijeenkomsten organiseert waar nog lang over wordt nagepraat. Het geheim? Het vinden van de juiste balans tussen ambitie en plezier. Het Europa Hotel helpt je daarbij. Met verse koffie en thee uit de koffie corners, een lunch die energie geeft en veelzijdige vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Maar de echte magie, die vindt buiten plaats…

Scheveningen Pier

Het strand

Binnen één minuut sta je namelijk op het strand van Scheveningen. Ervaar plezier, ontspanning en creëer zo verbinding met elkaar. Waar kies jij voor: een unieke fietstocht waarbij je op een fat bike het strand en de duinen trotseert, een ontspannende wandeling door het Meijendel of een workshop cocktails shaken aan het strand?

De stad van vrede en recht

Niet alleen het strand is dichtbij, maar ook de stad van vrede en recht: Den Haag. Het is de thuisbasis voor internationale organisaties en daarmee dé bestemming voor zakelijke ontmoetingen; van congres tot conferentie. In de achtertuin van het Europa Hotel zijn de NCIA van de NATO gelegen, net als het Internationaal Strafhof en vele ambassades waaronder België, Duitsland, Zwitserland en meer.

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Het Europa Hotel in één overzicht

  • 178 vernieuwde hotelkamers
  • 10 vergaderruimtes
  • Tot 180 personen in theateropstelling
  • Op 198 stappen van het strand
  • Op 10 minuten van Den Haag

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief