Congressen

Nieuwe Europese congresbeurs over universitair vastgoed in de RAI

European Universities Estates Congress 2025

De Britse organisator Step Connect2 introduceert het European Universities Estates Congress, dat zal plaatsvinden op 26-27 februari 2025 in RAI Amsterdam. Het congres met beurs zal tweejaarlijks plaatsvinden en wordt gehouden in samenwerking met het University Design Forum.

Het congres richt zich op het hoger onderwijs en heeft tot doel vastgoed- en facilitaire professionals uit heel Europa samen te brengen om van elkaar te leren over gemeenschappelijke uitdagingen, zoals duurzaamheid, gezondheid en welzijn, studentenervaring, gebouwprestaties en -exploitatie en vastgoedbeheer. Tot de exposanten behoren architecten, adviseurs, aannemers en leveranciers van producten en diensten voor onderwijsgebouwen.

Universitair vastgoed

Het congres zal gratis toegankelijk zijn voor iedereen die werkzaam is bij een universiteiten in Europa. Voor de particuliere sector geldt een delegatievergoeding. De beurs zal voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

Step Connect2 is organisator van Education Estates evenementen in het Verenigd Koninkrijk. University Design Forum is een organisatie met 190 leden, bestaande uit 33 universiteiten, de Association of University Directors of Estates en 48 andere organisaties en bedrijven.

Het European Universities Estates Congress zal plaatsvinden op 26-27 februari 2025 in RAI Amsterdam

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief