LiveWire

Overname Schiecentrale Events door Dudok Horeca Groep

Event setting Schiecentrale Events

De evenementenlocatie is gelegen in het Lloydkwartier, aan de Schiehaven, in de voormalige elektriciteitscentrale die is omgebouwd tot een multifunctioneel complex. De locatie beschikt over 3.000 m2 oppervlakte verdeeld over verschillende multifunctionele ruimtes met een industriële, maar ook sfeervolle uitstraling waarin verschillende historische elementen behouden zijn gebleven.

Met deze stap verwerft Dudok Horeca Groep niet alleen een iconische locatie, maar ook de rijke ervaring en expertise van Hans Baggerman op het gebied van evenementenorganisaties voor de zakelijke markt. Hans blijft actief betrokken bij de uitbreiding van de activiteiten in de Schiecentrale en straks ook bij de andere evenementenlocaties binnen Dudok Horeca Groep.
 
"We zijn verheugd om Schiecentrale Events te verwelkomen in de organisatie van Dudok Horeca Groep," zegt Erwin de Bruin MSc RA, Directeur bij Dudok Horeca Groep. "Hans Baggerman heeft in enkele jaren een toonaangevend evenementenbedrijf opgebouwd, en we kijken ernaar uit om zijn ervaring en betrokkenheid te benutten voor verdere groei en succes van deze prachtige locatie."
 
Hans Baggerman, huidige eigenaar van Schiecentrale Events en eerder 20 jaar lang succesvol exploitant van o.a. de Van Nelle Fabriek in Rotterdam: “Met de wetenschap dat Dudok Horeca met hun slagkracht en expertise de Schiecentrale verder wil laten groeien, blijft deze mooie plek voor de stad behouden voor evenementen, horeca en theater. Ik ben trots daar betrokken bij te blijven en ook een bijdrage te leveren in het verder uitbouwen van de zakelijke evenementen voor Dudok op andere locaties.”
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief