Congressen

Postillion Hotel Amsterdam krijgt spraakgestuurde hotelkamers

Postillion Hotel Amsterdam vooraanzicht

Op 5 november opent Postillion Hotel Amsterdam de deuren. Het hotel staat naast het in het Amstelkwartier gelegen Postillion Convention Centre Amsterdam. Door de komst van Postillion Hotel Amsterdam wordt de bestaande congrescapaciteit van zeventien zalen uitgebreid met nog eens dertien vergaderzalen.

Spraakgestuurde hotelkamers

De hotelkamers zijn uitgerust met spraakbediening waardoor verschillende handelingen door stemgeluid uitvoerbaar zijn. Onder meer het openen en sluiten van de gordijnen en het bedienen van het licht en de televisie zijn spraakgestuurd.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels Nederland: “Postillion Hotels is altijd op zoek naar innovatie en mogelijkheden om het gemak en comfort van haar gasten te vergroten. Met deze technologie hebben we hier weer een mooie stap in gemaakt.”

Op 5 november zijn twee kamers ingericht met de spraakgestuurde technologie, in het voorjaar van 2019 zijn alle kamers van Postillion Hotel Amsterdam hiervan voorzien.

Zakelijke reiziger

Het nieuwe hotel heeft negentien verdiepingen met 252 hotelkamers, een dakterras gelegen op de eerste verdieping en een fitnesscenter. Voor de zakelijke reiziger biedt Postillion Hotel Amsterdam naast de flexibele werkplekken diverse horecavoorzieningen, waaronder een BBQ-style restaurant en een lunchconcept.

Postillion Hotel Amsterdam is de achtste vestiging van de Nederlandse hotelketen en ligt vlak bij de A10, op 12 minuten van Schiphol en 10 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. De vestiging aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam heeft een eigen parkeergelegenheid met 88 plaatsen en fietsverhuur.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief