LiveWire

Stephan Stokkermans ontvangt Outstanding Contribution Award

Stephan Stokkermans met de Outstanding Contribution Award

Tijdens de vierde editie van de Independent Hotel Show Amsterdam heeft Stephan Stokkermans, Managing Director Grand Hotel Huis ter Duin, de Outstanding Contribution Award in ontvangst mogen nemen. Een bijzondere prijs die hij kreeg voor het pioneerschap in de hospitality, het verleggen van grenzen en het creëren van uitzonderlijke gastenervaringen in het luxe segment.

Naast zijn werk bij Huis ter Duin is Stokkermans ook actief betrokken bij diverse hospitality organisaties en draagt hij bij aan een continue ontwikkeling van de branche. Zijn bevlogenheid, creativiteit en visie maken hem een inspirerende leider en een voorbeeld voor velen in de sector.

Stokkermans is vereerd met de award. Hij had het niet zien aankomen en benadrukt dat deze award voor het hele Huis ter Duin team is: “De ideeën die we hebben en dat vervolgens concreet maken kan ik niet zonder het team. Trots dat we deze award mee mogen nemen naar Noordwijk.”  De prijs die hij meeneemt is een hele bijzondere en past in de sustainable gedachte van de directeur van Huis ter Duin.  De award is gemaakt van een gerecycled zonnepaneel door de kunstenaars van MAIM. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief