Beurzen

Supersnel een beurs opbouwen

Gawijn Rijken

Hij is er trots op. Het nieuwe, slimme Deco Systems van Decoriginals gaat grenzen verleggen in de wereld van beurzen, congressen en evenementen. Althans, dat beweert Gawijn Rijken van Decoriginals. “Met Deco Systems bouw je supersnel een mooie beurs op. We durven te stellen dat niemand in de wereld dit sneller kan.”

Het Brabantse bedrijf Decoriginals maakte jarenlang naam met het aankleden van beurzen- en evenementenlocaties door gebruik te maken van onder andere de ‘rigging’-techniek (takelen en hijsen). Op deze manier werden locaties in alle soorten en maten gedecoreerd. “Heel geleidelijk groeide Decoriginals uit en plotseling werkten we niet meer alleen vanuit het dak, maar stonden we midden op de beursvloer”, vertelt procesmanager Gawijn Rijken. “We bouwen stands, theaters en pleinen en richtten die ook in. Met verlichting, audiovisuele voorzieningen, meubilair en planten. Decoriginals is uitgegroeid tot een totaalleverancier voor beursorganisatoren en evenementenlocaties.”

De MogelijkMakers

Het succes van Decoriginals is volgens Rijken te danken aan de jonge en enthousiaste organisatie, die bruist van nieuwe ideeën. “We noemen onszelf de MogelijkMakers. Samen met onze relaties bedenken en werken we doorlopend aan nieuwe ideeën en maken we onze producten slimmer, sneller en duurzamer, maar ook leuker, vriendelijker en aangenamer. Innovatie zit in ons DNA. Op die manier bedachten we ook Deco Systems, een stijlvol en veelzijdig systeem voor beurzen, tentoonstellingen en theaters.”Gawijn Rijken is enthousiast over ‘het product’ Deco Systems. “Als het om de aankleding van beurzen, theaters en musea gaat, is er echt veel mogelijk. Maar onze relaties hebben ook te maken met een budget waar je rekening mee moet houden. Wij zoeken naar de ideale mix tussen beschikbaar kapitaal en gedroomd concept. Daar past Deco Systems perfect in. Het systeem slaat de brug tussen de juiste prijs en optimaal resultaat.”

Deco Systems

Met Deco Systems kunnen klanten hun eigen invulling geven aan iedere gewenste omgeving, zonder tegen de beperkingen van een standaard systeem aan te lopen. Deco Systems staat garant voor een systeem dat bestaat uit gepersonaliseerde wanden in diverse afmetingen en uitvoeringen, voorzien van verlichting, signing en decoratieve elementen. “Onze relatie zorgt voor de input. Daarna gaan wij aan de slag met grafisch maatwerk. Dat levert uiteindelijk producten op die stijlvol en eigentijds zijn. Iedereen krijgt zijn eigen look en feel. We merken dat het aanslaat. Steeds meer relaties tonen interesse in Deco Systems. Wie het heeft gezien, wil het hebben, merken wij.”

Plug en play maatwerk

Bij de meeste events speelt tijdsdruk een grote rol. Er is vrijwel altijd te weinig tijd voor op- en afbouw. Dat is bij Deco Systems niet het geval, stelt Rijken nadrukkelijk. “Wij bereiden het systeem op onze eigen locatie in ’s-Hertogenbosch voor. Maatwerk. Na dit voorbereidend werk is het op locatie slechts een kwestie van ‘plug en play’. Hoe efficiënt wil je het hebben?”
Ook aan duurzaamheid is met Deco Systems gedacht. “Ons product is honderd procent duurzaam. De standconstructie wordt verhuurd, die kunnen we dus hergebruiken. Het gepersonaliseerde doek wordt eigendom van de klant en mag ‘mee naar huis’. Heeft de klant er geen behoefte aan dan gooien we het niet weg, maar dan wordt het gerecycled.”

Compleet event

Deco Systems is geschikt voor bedrijven die deelnemen aan een beurs of congres, maar Decoriginals richt zich vooral op organisatoren en evenementenlocaties om supersnel een compleet event in te richten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief