Congressen, LiveWire

Tamara Bernstein nieuwe Commercieel Directeur World Forum

Tamara Bernstein - World Forum The Hague

World Forum The Hague maakt met trots de benoeming bekend van Tamara Bernstein als nieuwe Commercieel Directeur, met ingang van 1 maart 2024. Met ruim tien jaar ervaring in de meetings- en evenementenbranche brengt zij een schat aan expertise mee.

Tamara Bernstein begon haar carrière als International Sales Manager, een functie die de basis legde voor haar expertise op het gebied van bedrijfsontwikkeling en klantrelaties. Tijdens haar reis door de sector maakte ze een grote sprong als Europees Regionaal Directeur bij de International Congress and Convention Association (ICCA), en uiteindelijk klom ze op naar de rol van Hoofd Europa en Partnerschappen.

Bij World Forum The Hague, onderdeel van GL events Venues, zal Bernstein de leiding nemen op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Haar rol als Commercieel Directeur is essentieel in het versterken van de positie van World Forum The Hague als dé locatie voor internationale bijeenkomsten en evenementen.

“We zijn blij dat Tamara Bernstein ons team komt versterken”, zegt Michiel Middendorf, algemeen directeur van World Forum The Haag. “Haar uitgebreide ervaring en dynamische benadering van bedrijfsontwikkeling sluiten perfect aan bij ons team en zijn precies wat we nodig hebben om samen naar het volgende niveau te gaan. Wij zijn er trots op haar te mogen verwelkomen in World Forum The Hague.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief