Brand events, Sportevenementen

Unox trakteert op erwtensoeptaarten bij jubileumeditie Nieuwjaarsduik

Jan van Zanen snijdt Unox erwtensoeptaart aan

Unox viert de 25e editie van de traditionele Nieuwjaarsduik op 1 januari 2024 met 25 erwtensoeptaarten. De eerste werd woensdag in Scheveningen uitgedeeld aan burgemeester Jan van Zanen van Den Haag.

Van Zanen bezocht woensdagochtend de nieuwe locatie van de Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Voorzitter van Stichting Nieuwjaarsduiken Nederland Alex Schuttert kondigde de Nieuwjaarsduik 2024 aan en overhandigde de burgemeester de allereerste erwtensoeptaart. ‘Dankzij de burgemeester en de stad Den Haag kunnen we elk jaar de Nieuwjaarsduik organiseren aan het strand van Scheveningen’, zegt Schuttert.

25 jaar

Aan het jaarlijkse evenement doen tienduizenden mensen door het hele land mee. Al 25 jaar sponsort Unox de duik met de bekende oranje Unox-muts en een kop warme erwtensoep. 25 mensen die een bijzondere band hebben met de Nieuwjaarsduik krijgen de komende weken de erwtensoeptaart overhandigd.

Marketingmanager Liane Lens van Unox: ‘We wilden voor deze jubileumeditie graag iets extra’s doen. Zo kwamen we op het idee van de erwtensoeptaart. Iedereen die er van hoort kijkt verbaasd, maar daarna komt er altijd een glimlach. En het leuke is, het recept is heerlijk eenvoudig: bodem van bladerdeeg, erwtensoep, 2 eieren en een ui erdoor.’


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief