Brand events

Van den Borne geeft kraamvisite olifantjes Beekse Bergen weg

Jonge olifant

Watersystemenbedrijf Van den Borne komt met een activatie rond de aanstaande geboorte van drie olifantjes in de Beekse Bergen. Deelnemers maken kans op een kraamvisite.

Het bedrijf uit Valkenswaard adopteerde via Stichting Wildlife eerder dit jaar mannetjesolifant Yambo, de vader van de drie kalfjes. Via de website olifants.nl kunnen deelnemers een gratis kraamvisite winnen. Daarvoor moeten ze het geboortegewicht van het eerste kalfje raden.

"Veel mensen willen het kalfje zien, verwachten wij", zegt een woordvoerder van Van den Borne. "De kraamvisite is voor de grootste fans van de olifanten. Vandaar de naam 'Olifants'."

Nog twee kalfjes

Yambo en moeder Punda verwachten hun eerste kalfje in de komende weken. Er volgen nog twee olifantenkalfjes, want de dochters van Punda, Pina-Nessi en Bonga zijn eveneens drachtig. Voor deze twee kalfjes gaat Van den Borne de actie opnieuw inzetten.

Van den Borne ziet de adoptie van Yambo als symbool van waar het bedrijf voor staat. Volgens de woordvoerder heeft het bedrijf de termen ‘kracht’ en ‘water’ gemeen hebben met de olifant. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief