Company events

Xsaga treedt toe tot 27Names netwerk

Homepage 27Names

Live-communicatiebureau Xsaga is toegetreden tot 27Names, een netwerk van Europese onafhankelijke live-experience bureaus. Het platform staat voor samenwerking, kennisdeling en collectieve groei, waarbij topbureaus uit heel Europa worden samengebracht.

Passende ontwikkeling

Patrick Roubroeks, Founding Director van Xsaga: "Na een aantal gesprekken met verschillende leden en een inspirerende bijeenkomst in Oslo, zien we dit als een passende stap in de ontwikkeling van ons bureau. Uiteraard voor het internationaal netwerk, maar vooral om inspiratie op te doen. Het Talent X programma van 27Names geeft ons ook de mogelijkheid om de nieuwe generatie binnen Xsaga op een persoonlijk niveau te ontwikkelen, zodat we als experience agency blijven innoveren, leren en inspireren."

Bronnen, inspiratie en procedures

Door zich aan te sluiten bij 27Names krijgt het live-communicatiebureau toegang tot een wereldwijd netwerk van bronnen, inzichten en procedures. Daarmee wil Xsaga haar aanbod verder verbeteren.

"We zijn verheugd Xsaga te mogen verwelkomen in de 27Names-familie", aldus Christina Pilz, Operations Manager van 27Names. "Hun indrukwekkende staat van dienst en toewijding om de grenzen van live evenementen te verleggen, maakt hen een perfecte aanvulling tot de 27Names familie. We kijken uit naar hun bijdrage en het collectieve succes dat we samen gaan behalen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief